Θεατρική Ομάδα Αστέγων Walkabout της Equal Society

petrosoupaphoto1

Η Θεατρική Ομάδα Αστέγων Walkabout της Equal Society, παρουσιάζει το έργο Πετρόσουπα*, στο Φεστιβάλ Εθελοντισμού που διοργανώνει ο Skywalker,το Σάββατο 14 Ιουλίου 2018 στις 20.30, στην Τεχνόπολη στο Γκάζι.

Ένα παραμύθι που μιλά για τη δύναμη και την σημαντικότητα της προσφοράς. Τρεις σοφοί προσπαθούν να μάθουν τι είναι αυτό που κάνει τον άνθρωπο ευτυχισμένο. Σ' έναν κόσμο που οι περισσότεροι άνθρωποι είναι απογοητευμένοι, φοβισμένοι και κοιτούν μόνο τον εαυτό τους, υπάρχει ελπίδα να βρουν την ευτυχία; Το έργο επέλεξαν ανάμεσα σε άλλα έργα, τα μέλη της θεατρικής ομάδας αστέγων, θέλοντας να δείξουν ότι, αν και οι ίδιοι είναι σε πολύ δύσκολη θέση, δεν σταματούν να προσπαθούν, να παίρνουν θέση στην κοινωνία και να ελπίζουν, δρώντας . Πάντα με την αμέριστη συμπαράσταση της Equal Society και του πρωτοποριακού προγράμματος μέσω της θεατρικής τέχνης, που εφαρμόζει εδώ και έναν χρόνο, με μεγάλη αγάπη, γνώση και αίσθημα ευθύνης. Η πρόταση έγινε από τους ανθρώπους του Skywalker, έπειτα από παράσταση που είδαν στο ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος της ομάδας, με θέμα την εκπαίδευση. Η Equal Society και η θεατρική της ομάδα αστέγων, ευχαριστεί για την πρόσκληση και την βοήθεια, τους ανθρώπους του Skywalker.

Παναγιώτης  Δορλής

petrosoupaphoto2

Συντελεστές:

Σκηνοθεσία - θεατρική διασκευή: Παναγιώτης  Δορλής

Παίζουν: Ορθοδοξία Σκούρα, Χρήστος Ζαββός Οζαβούσης, Νανά Μωυσιάδου, Στέλλα Τόμνογλου, Σπύρος Μπύρτας.

*Στην παράσταση ακούγονται και τα κείμενα: Των αντιθέτων διάλογοι (Όνειρο της μέρας, Όνειρο της νύχτας) - Κατερίνα Αγγελάκη Ρουκ και Κουκλών διάλογος - Παναγιώτης Δορλής.